• 10 paintballpelikenttää
  Yli 10 pelikenttää. Varaukset: 040 411 0835.
 • Ohjattua pelaamista ryhmille

  Ohjatut pelit kaikille, varaa: 040 411 0835.

 • Aukiolo ryhmien mukaan varauksesta
  Aukiolo ryhmien mukaan. Varaukset: 040 411 0835.
 • Yli 10 pelikenttää Jämsän paintball

  Yli 10 pelikenttää. Varaukset: 040 411 0835.

 • Suurpeli elokuussa

  Suurpeli elokuussa, koe jopa 500 pelaajan pelipäivä.

 • Vironpeli

  Viimeinen Vironpeli oli huhtikuussa 2017.

Viron suurpeli

Jokavuotinen Vironpeli on nyt tulevana vuonna 2017 viimeistä kertaa, ole mukana!

"Vironpeliin ilmoittautuminen aukeaa aina alkuvuodesta ja tiedottamista hoidetaan yhdessä paintball.fi- sivuston kanssa."

Vironpeliin ilmoittaudutaan aina osoitteessa suurpeli.fi. Kanava ilmoittautumiseen on sama kuin Suurpelissäkin. Molemmat pelit ovat isoja paintball skenaariopelitapahtumia. Suurpeli on paintballpelaamisen suurtapahtuma Suomessa ja Vironpeli Virossa. Molemmissa on mukana vuosittain satoja pelaajia. Virossa hiukan vähemmän kuin Suomen Suurpelissä.

Paintballskenaariopelissä ideana on joukkupelaaminen, jossa on suoritettavia tehtäviä, kuten lipun haltuun ottaminen ja hallussa pitäminen 5min ajan, minkä jälkeen lipun pitänyt joukkue saa pisteitä. Pisteitä saa muualtakin pelin aikana ja ideana on, että eniten pisteitä saanut joukkue palkitaan voittajana. Pelien idea ja sisältö uudistuu joka vuosi. Vironpelissä pelipaikka on vaihtunut joka vuosi. Suomessa pelipaikka on aina Jämsän paintball, mutta pelin säännöt ja sisällöt uusiutuvat joka vuosi, kuten myös käytettävä pelialue rajoineen. Pelialuetta on neliökilometrin verran. Kuvia menneistä peleistä ja pelipaikoista näet valikosta yllä: "Kuvaa ja ääntä".

Viroon mennään bussilla, jonka reitti on Jyväskylä - Jämsä - Lahti - Helsinki. Helsingissä tavataan ja otetaan Sissoksella kyytiin ne osallistujat, jotka tulevat muualta kuin matkan varrelta. Tämän jälkeen siirrytään satamaan ja laivaan... Pelihintaan sisältyy matkat, majoitus ja hotelliaamiainen sekä pelimaksu. Kuulat ostetaan aina paikan päältä. Tapahtuman yhteydessä on mahdollista ruokailla, sitä varten on hyvä varata rahaa. Pelimatka alkaa aina perjantaina ja palautuminen Suomeen on sunnuntaina illalla.

... Kokemusta Vironpeleistä on jo hiukan sieltä ja täältä: Tarto, Tallinna, Piirsalu... jne. Yhteistyössä kanssamme Vironpelejä järjestää adrenaliin.ee. Suuntaamme bussilla siis Helsingin Sissoksen kautta laivalle ja laivalta hotellille. Aamupalan jälkeen on aina lähtö pelipaikalle. Olemme siis myöhään perillä ja lähdemme aikaisin. Yhteishenki ja porukka on hyvä. Mukana on aina niin miehiä kuin naisiakin.

Vironpeli on joka kevät huhtikuun tienoilla, pysy ajantasalla: seuraa Suurpeli -facebookia

Medialle

medialle 3

Varaukset:

Olemme paikalla sovitusti. Soita ja varaa peliaikaa!

040 411 0835

sahkospostia jamsanpaintball2

Olemme keskellä Suomea

keskella suomea jamsanpaintball

Maksu myös:

virikesetelit