• 10 paintballpelikenttää
  Yli 10 pelikenttää. Varaukset: 040 411 0835.
 • Ohjattua pelaamista ryhmille

  Ohjatut pelit kaikille, varaa: 040 411 0835.

 • Aukiolo ryhmien mukaan varauksesta
  Aukiolo ryhmien mukaan. Varaukset: 040 411 0835.
 • Yli 10 pelikenttää Jämsän paintball

  Yli 10 pelikenttää. Varaukset: 040 411 0835.

 • Suurpeli elokuussa

  Suurpeli elokuussa, koe jopa 500 pelaajan pelipäivä.

 • Vironpeli

  Viimeinen Vironpeli oli huhtikuussa 2017.

Parhaat kelit ja pelit Jämsän paintballissa

Miten niin parhaat kelit ja pelit meiltä?

Vuosien kokemus pelien vedosta ja pelien rakentamisesta on osoittanut, että onnistunut pelikokemus ei ole säästä kiinni. Monesti kun ryhmä saapu meille, niin kyseessä on jo valmiiksi iloinen tapahtuma. Pelit ihan vaan kavereiden kesken, polttarit, synttärit, varpajaiset, eläköitymisjuhla tms. Syitä on monia, tulla pelaamaan yhdessä ja hyvässä seurassa. Monelle kokemus on uusi ja tätä kautta vielä hauskempi tapahtuma sillä eka kerta on aina eka kerta... Ja meillä siitä ei tarvitse huolehtia. Ohjaajat hoitavat hommat niin, että osallistujat voivat keskittyä ottamaan rennosti: pelaamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Kaasugrillimme lämpenee nopeasti katoksessa makkaran grillaukseen ja juotavillenne löytyy kylmiö. Mikä parasta: kun te lähdette, niin me hoidamme pyykit ja sotkun ;) Eli jos pohdit vuokrausta, niin mieti tätä ja miten helpolla pääset meillä. Kamoja ei tarvitse roudailla mihinkään, pelikentät ja ympäristö ovat valmiina pelejä varten. Kun olette käyttäneet pelipakettinne meillä (ajasta emme veloita) ja on aika lähteä, niin esimerkiksi kohteessa "mökki, saunaa ja ruokaa" voitte keskittyä vain itse asiaan eli olemiseen miettimättä vuokrauskamojen palatusta yms.

Kesäpeleistä taas...

On se hienoa kun aurinko paistaa ja voi kavereiden kanssa heitellä läppää seisomapöytien vierellä pelien välissä. Hetkosen voi aina vetää rauhassa henkeä ja kuoria haalaria hetkeksi auki. Ota rennosti, ole hetkessä ja nauti kesästä. Fakta on toki sekin, että pilvinen keli on ihan paras pelikeli. Auringostakin selvitään, kun muistetaan juoda välillä myös sitä vettä. Pieni sade pelien välissä viilentää mukavasti ja tuo pelaamiseen eksoottisen fiiliksen. Etenkin kun siihen suhtautuu sen mukaan, että ei ole sokerista. Täytyy kyllä sanoa, että meillä on ollut uskomattoman hyviä kelejä pelejä hellimässä.

Alla vielä propagandakuvia iloisista ihmisistä, jotka ovat käyneet meillä pelailemassa.

Lue vuokrauksesta Katso hinnasto Talvipelaaminen

Viikkopelit 2017 kesäkausi:

Viikkopeli on joka kuun ensimmäinen sunnuntai alkaen toukokuussa 7.5.2017, kestäen syyskuuhun 24.9.2017. Peliin pitää aina ilmoittautua ennakkoon puhelimitse soittamalla (ei tekstiviestejä). Puhelun hinta on normaali paikallispuhelumaksu, puh: 040 411 0835.
Pelin minimi henkilömäärä on 10 hlöä. Peli maksaa 25€ sis. kaikki varusteet ja 500 kuulaa. Saavu paikalle peliä varten klo 12. Omalla aseella saa tulla pelaamaan. Tällöin ostetaan kuula paikan päältä 15€/ 500 kuulan pussi. Omilla varusteilla saa tulla. Jos tulet pelaamaan hintaan 25€ sis. kaikki varusteet, niin paketti sisältää aseen, paineilmapullon, maskin, haalarin, pelikentät, ohjauksen, ilmahuollon ja pukuhuoneen. Tähän peliin voit osallistua yksin, tulla kaverin kanssa tai kerätä omaa porukkaa mukaan pelaamaan. Huomioi mukaan juomapullo. Paikan päällä on vesipiste ja kaasugrilli makkaranpaistoa varten. Yleensä kannattaa ottaa mukaan makkaraa, sillä viimeistään pelien lopuksi grillaillaan.

Medialle

medialle 3

Varaukset:

Olemme paikalla sovitusti. Soita ja varaa peliaikaa!

040 411 0835

sahkospostia jamsanpaintball2

Olemme keskellä Suomea

keskella suomea jamsanpaintball

Maksu myös:

virikesetelit

Uutiskirjeemme